Filter
Od  16.69

Country: Kenya
Region: Nyeri County, Central Kenya
Processing station: Gititu
Altitude: 1700 -1800 m.a.s.l.
Varietal: SL28 & SL34
Processing: Washed

Taste: Rhubarb, Valilla, Coca-Cola

Espresso
Od  16.38

Country: Colombia
Region: Ciudad Bolivara, Antioquia
Processing station: La Colombia
Altitude: 1400 -2050 m.a.s.l.
Varietal: Maragogype
Processing: natural

Taste: Mango, Passion fruit, Nutmeg, full body

Cafe Lumbus, pod který spadá i naše Finca La Colombia, vlastní v okolí města Ciudad Bolívar v Antioqui pět středně velkých až velkých farem.
Rodina Lumbus se soustředí především na produkování výběrové kávy se zaměřením na ekologický, sociální a ekonomický dopad na komunitu.
My jsme si pro vás vybrali naturálně zpracovanou odrůdu maragogype, která pochází z místa zvané Solidario. Jedná se o část farmy, která leží v nadmořské výšce 1300 metrů. Maragogype je náchylné na chladnější počasí a nemá rádo silný vítr, takže se mu v téhle poloze daří lépe jako ve výš položených částech farmy.
Vy se díky tomu můžete těšit na sladkou, chuťově v závěru typicky kořenistou až bylinnou kávu, s chutí tropického ovoce jako je mango, papája nebo liči.
V podobě filtrované kávy nezklame žádného příznivce “divočejších” chutí v šálku, ale zároveň je to volba číslo jeden pro milovníky progresivního espressa.

Od  16.38

Country: Colombia
Region: Ciudad Bolivara, Antioquia
Processing station: La Colombia
Altitude: 1400 -2050 m.a.s.l.
Varietal: Maragogype
Processing: natural

Taste: Mango, Passion fruit, Nutmeg, full body

Cafe Lumbus, pod který spadá i naše Finca La Colombia, vlastní v okolí města Ciudad Bolívar v Antioqui pět středně velkých až velkých farem.
Rodina Lumbus se soustředí především na produkování výběrové kávy se zaměřením na ekologický, sociální a ekonomický dopad na komunitu.
My jsme si pro vás vybrali naturálně zpracovanou odrůdu maragogype, která pochází z místa zvané Solidario. Jedná se o část farmy, která leží v nadmořské výšce 1300 metrů. Maragogype je náchylné na chladnější počasí a nemá rádo silný vítr, takže se mu v téhle poloze daří lépe jako ve výš položených částech farmy.
Vy se díky tomu můžete těšit na sladkou, chuťově v závěru typicky kořenistou až bylinnou kávu, s chutí tropického ovoce jako je mango, papája nebo liči.
V podobě filtrované kávy nezklame žádného příznivce “divočejších” chutí v šálku, ale zároveň je to volba číslo jeden pro milovníky progresivního espressa.

Od  12.26

Country: Colombia
Region: Antioquia
Processing station: Canas Gordas
Altitude: 1700 -2000 m.a.s.l.
Varietal: Castillo, Caturra
Processing: washed

Taste: Raspberry with chocolate, creamy body and very pleasant and intense acidity

English translation will be add soon.

Káva Canas Gordas je krásným příkladem běžného jevu ve světě výběrové kávy. Ve mnoha regionech jsou producenti tak malý, že zpracovávat a prodávat svou sklizeň samostatně je pro ně vlastně ekonomicky nevýhodné, a tak se spájejí do družstev, kde společné vlastní komunitní zpracovatelskou stanici a míchají svoje kávy do větších “lotů”, které pak snáž dokáží nabídnout exportérum nebo pražírnam, které hledají větší objem kávy se stejným chuťovým profilem.
Aktuálne má kooperativa 3414 členů v třinásti různých komunitách v okolí pěti rozličných měst a působí pod názvem Cooperativa de Caficultores del Occidente de Antioquia (COOPENOCC). Naše káva je směsí dvou tradičních odrůd caturra a castillo, které jsou obě zpracovány promytou metodou.

Od  12.26

Country: Colombia
Region: Antioquia
Processing station: Canas Gordas
Altitude: 1700 -2000 m.a.s.l.
Varietal: Castillo, Caturra
Processing: washed

Taste: Raspberry with chocolate, creamy body and very pleasant and intense acidity

English translation will be add soon.

Káva Canas Gordas je krásným příkladem běžného jevu ve světě výběrové kávy. Ve mnoha regionech jsou producenti tak malý, že zpracovávat a prodávat svou sklizeň samostatně je pro ně vlastně ekonomicky nevýhodné, a tak se spájejí do družstev, kde společné vlastní komunitní zpracovatelskou stanici a míchají svoje kávy do větších “lotů”, které pak snáž dokáží nabídnout exportérum nebo pražírnam, které hledají větší objem kávy se stejným chuťovým profilem.
Aktuálne má kooperativa 3414 členů v třinásti různých komunitách v okolí pěti rozličných měst a působí pod názvem Cooperativa de Caficultores del Occidente de Antioquia (COOPENOCC). Naše káva je směsí dvou tradičních odrůd caturra a castillo, které jsou obě zpracovány promytou metodou.

Od  9.20

Country: Brazil
Region: Minas Gerais, Sul de minas
Precessing station: Cafeina Group, Cocatrel Cooperative
Altitide: n/a
Varietal: Yellow Catuai and Mundo Novo
Procesing: natural

Taste: Hazelnut butter, sweet tabaco, low acidity

Od  11.55

Country: Brazil
Area: Minas Gerais, Sul de Minas
Processing station: Rancho Grande
Altitude: 900 m.a.s.l.
Varietal: Acaia
Procesing: suché

Taste: Dried fruit, dates, cocoa nibs, apple acidity

Farma Rancho Grande produkuje kávu od roku 1933, kdy pan Aneite Reis zdědil 5 hektarů půdy. Dnes vede farmu jeho vnuk José Carlos Reis a jeho syn Flávio – Fafa. Jejich zodpovědný přístup k pěstování a zpracování kávy spolu s otevřeností pro změny přináší úžasné výsledky. Investují do vybavenosti a tvrdě pracují na kvalitě kávy produkované pro “speciality coffee” trh.
Neustále zkouší nové techniky při zpracování, například boxy pro statické sušení, které zpomalují fermentaci.
V Rancho Grande se dobře starají o svou kávu, životní prostředí i zaměstance, z nichž někteří na farmách žijí, je jim poskytováno jídlo a elektřina. Kromě pěstování kávy je farma známá i pro svou produkci mléka a hovězího masa.
Odrůda Acaia plodí velké červené třešně a je vybraným kultivarem Mundo Novo, kterému se v Brazílii velmi dobře daří. Mundo Novo je přírodní hybrid mezi Typicou a Bourbonem, který byl objeven v Brazílii ve 40.letech 20.století.

Od  11.55

Country: Brazil
Area: Minas Gerais, Sul de Minas
Processing station: Rancho Grande
Altitude: 900 m.a.s.l.
Varietal: Acaia
Procesing: suché

Taste: Dried fruit, dates, cocoa nibs, apple acidity

Farma Rancho Grande produkuje kávu od roku 1933, kdy pan Aneite Reis zdědil 5 hektarů půdy. Dnes vede farmu jeho vnuk José Carlos Reis a jeho syn Flávio – Fafa. Jejich zodpovědný přístup k pěstování a zpracování kávy spolu s otevřeností pro změny přináší úžasné výsledky. Investují do vybavenosti a tvrdě pracují na kvalitě kávy produkované pro “speciality coffee” trh.
Neustále zkouší nové techniky při zpracování, například boxy pro statické sušení, které zpomalují fermentaci.
V Rancho Grande se dobře starají o svou kávu, životní prostředí i zaměstance, z nichž někteří na farmách žijí, je jim poskytováno jídlo a elektřina. Kromě pěstování kávy je farma známá i pro svou produkci mléka a hovězího masa.
Odrůda Acaia plodí velké červené třešně a je vybraným kultivarem Mundo Novo, kterému se v Brazílii velmi dobře daří. Mundo Novo je přírodní hybrid mezi Typicou a Bourbonem, který byl objeven v Brazílii ve 40.letech 20.století.

 62.75

Lehká a pohodlná zástěra s bavlněnými popruhy.
Vhodná pro obsluhu, ale i do kuchyně nebo výroby.
 70.45

Lehká a pohodlná zástěra s bavlněnými popruhy.
Vhodná pro obsluhu, ale i do kuchyně nebo výroby.
 82.00

Jednoduchá a univerzální zástěra vyrobená z pevné bavlněné látky a kožených popruhů.
Kožené popruhy se kříží na zádech, aby zástěra nezatěžovala krční páteř. Připevněny jsou odepínacími druky a před praním je ze zástěry jednoduše odepnete. 
 257.94

Ikona ve světě výběrové kávy!
I my jsme si ruční mlýnek Comandante zamilovali pro precizní zpracování, krásný, čistý vzhled i neuvěřitelně jednoduché a příjemné používání.
Věříme, že jej po nás budou používat i další generace.

Balení obsahuje – tělo mlýnku z nerez oceli lakované vybranou barvou, kličku zakončenou dubovým držátkem a dvě nádoby na namletou kávu z tvrzeného skla. 

Ruční mlýnek Comandante C40 je vyroben ručně a z kvalitních materiálů, které vám zajistí precizní a konzistentní mletí se širokou škálou hrubosti – od espressa až po french press.
Mlecí kameny jsou vyrobené z chemicky neutrální oceli, které neovlivňují chuť připravené kávy. Proti běžné oceli dají vyniknout i jemným a ovocným tónům. Oproti předchozí verzi jsou ještě vylepšeny. Mají vysokou tvrdost, odolnost vůči opotřebení a maximální ochranu vůči korozi.

 

Od  12.71

Country: Ethiopia
Region: Gedeo
Washing station: Chelbessa, Danche
Altitude: 1900-2200 m.a.s.l.
Varietal:
 1974-1975 JARC Selections & Local Landraces
Procesing: natural
Certification: Organic

Taste: Mango, peach, creamy body, aroma of meadow flowers

Káva pochází z oblasti Gedeb, nejjižnější části v regionu Gedeo.
Komunita Worka Chelbessa je za poslední desetiletí známá produkcí velmi kvalitní kávy.
Pro producenta Neguesse Debela proto byla jednou z prvních oblastí, kde chtěl investovat. V roce 2017 začal provozovat ve Worka Chelbessa první stanici a chvíli poté, v roce 2019 koupil další mycí stanici poblíž v  malé oblasti zvané Danche.
Obě dvě jeho stanice konzistentně produkují excelentní promyté i naturálně zpracované kávy. Jsou jedinečné v tom, že u nich najdete šťavnatě sladké a plné tělo i lehčí citrusové a květinové tóny, které jinak najdete spíše u lehčích a méně sladkých káv.

Od  11.54

Country: Ethiopia
Region: Gedeo
Washing station: Chelbessa, Danche
Altitude: 1900-2200 m.a.s.l.
Varietal:
 1974-1975 JARC Selections & Local Landraces
Procesing: natural
Certification: Organic

Taste: Mango, peach, creamy body, aroma of meadow flowers

Káva pochází z oblasti Gedeb, nejjižnější části v regionu Gedeo.
Komunita Worka Chelbessa je za poslední desetiletí známá produkcí velmi kvalitní kávy.
Pro producenta Neguesse Debela proto byla jednou z prvních oblastí, kde chtěl investovat. V roce 2017 začal provozovat ve Worka Chelbessa první stanici a chvíli poté, v roce 2019 koupil další mycí stanici poblíž v  malé oblasti zvané Danche.
Obě dvě jeho stanice konzistentně produkují excelentní promyté i naturálně zpracované kávy. Jsou jedinečné v tom, že u nich najdete šťavnatě sladké a plné tělo i lehčí citrusové a květinové tóny, které jinak najdete spíše u lehčích a méně sladkých káv.

Od  27.48

Country: Ethiopia
Region: Gedeo
Washing station: Chelbessa, Danche
Altitude: 1900-2200 m.a.s.l.
Varietal:
 1974-1975 JARC Selections & Local Landraces
Procesing: natural
Certification: Organic

Taste: Mango, peach, creamy body, aroma of meadow flowers

Káva pochází z oblasti Gedeb, nejjižnější části v regionu Gedeo.
Komunita Worka Chelbessa je za poslední desetiletí známá produkcí velmi kvalitní kávy.
Pro producenta Neguesse Debela proto byla jednou z prvních oblastí, kde chtěl investovat. V roce 2017 začal provozovat ve Worka Chelbessa první stanici a chvíli poté, v roce 2019 koupil další mycí stanici poblíž v  malé oblasti zvané Danche.
Obě dvě jeho stanice konzistentně produkují excelentní promyté i naturálně zpracované kávy. Jsou jedinečné v tom, že u nich najdete šťavnatě sladké a plné tělo i lehčí citrusové a květinové tóny, které jinak najdete spíše u lehčích a méně sladkých káv.

Od  30.27

Country: Ethiopia
Region: Gedeo
Washing station: Chelbessa, Danche
Altitude: 1900-2200 m.a.s.l.
Varietal:
 1974-1975 JARC Selections & Local Landraces
Procesing: natural
Certification: Organic

Taste: Mango, peach, creamy body, aroma of meadow flowers

Káva pochází z oblasti Gedeb, nejjižnější části v regionu Gedeo.
Komunita Worka Chelbessa je za poslední desetiletí známá produkcí velmi kvalitní kávy.
Pro producenta Neguesse Debela proto byla jednou z prvních oblastí, kde chtěl investovat. V roce 2017 začal provozovat ve Worka Chelbessa první stanici a chvíli poté, v roce 2019 koupil další mycí stanici poblíž v  malé oblasti zvané Danche.
Obě dvě jeho stanice konzistentně produkují excelentní promyté i naturálně zpracované kávy. Jsou jedinečné v tom, že u nich najdete šťavnatě sladké a plné tělo i lehčí citrusové a květinové tóny, které jinak najdete spíše u lehčích a méně sladkých káv.

Od  4.66

Country: Ethiopia
Region: Gedeo
Washing station: Chelbessa, Danche
Altitude: 1900-2200 m.a.s.l.
Varietal:
 1974-1975 JARC Selections & Local Landraces
Procesing: natural
Certification: Organic

Taste: Mango, peach, creamy body, aroma of meadow flowers

Káva pochází z oblasti Gedeb, nejjižnější části v regionu Gedeo.
Komunita Worka Chelbessa je za poslední desetiletí známá produkcí velmi kvalitní kávy.
Pro producenta Neguesse Debela proto byla jednou z prvních oblastí, kde chtěl investovat. V roce 2017 začal provozovat ve Worka Chelbessa první stanici a chvíli poté, v roce 2019 koupil další mycí stanici poblíž v  malé oblasti zvané Danche.
Obě dvě jeho stanice konzistentně produkují excelentní promyté i naturálně zpracované kávy. Jsou jedinečné v tom, že u nich najdete šťavnatě sladké a plné tělo i lehčí citrusové a květinové tóny, které jinak najdete spíše u lehčích a méně sladkých káv.

Od  16.69

Country: Kenya
Region: Nyeri County, Central Kenya
Processing station: Gititu
Altitude: 1700 -1800 m.a.s.l.
Varietal: SL28 & SL34
Processing: Washed

Taste: Rhubarb, Valilla, Coca-Cola

Od  16.38

Country: Colombia
Region: Ciudad Bolivara, Antioquia
Processing station: La Colombia
Altitude: 1400 -2050 m.a.s.l.
Varietal: Maragogype
Processing: natural

Taste: Mango, Passion fruit, Nutmeg, full body

Cafe Lumbus, pod který spadá i naše Finca La Colombia, vlastní v okolí města Ciudad Bolívar v Antioqui pět středně velkých až velkých farem.
Rodina Lumbus se soustředí především na produkování výběrové kávy se zaměřením na ekologický, sociální a ekonomický dopad na komunitu.
My jsme si pro vás vybrali naturálně zpracovanou odrůdu maragogype, která pochází z místa zvané Solidario. Jedná se o část farmy, která leží v nadmořské výšce 1300 metrů. Maragogype je náchylné na chladnější počasí a nemá rádo silný vítr, takže se mu v téhle poloze daří lépe jako ve výš položených částech farmy.
Vy se díky tomu můžete těšit na sladkou, chuťově v závěru typicky kořenistou až bylinnou kávu, s chutí tropického ovoce jako je mango, papája nebo liči.
V podobě filtrované kávy nezklame žádného příznivce “divočejších” chutí v šálku, ale zároveň je to volba číslo jeden pro milovníky progresivního espressa.

Od  12.26

Country: Colombia
Region: Antioquia
Processing station: Canas Gordas
Altitude: 1700 -2000 m.a.s.l.
Varietal: Castillo, Caturra
Processing: washed

Taste: Raspberry with chocolate, creamy body and very pleasant and intense acidity

English translation will be add soon.

Káva Canas Gordas je krásným příkladem běžného jevu ve světě výběrové kávy. Ve mnoha regionech jsou producenti tak malý, že zpracovávat a prodávat svou sklizeň samostatně je pro ně vlastně ekonomicky nevýhodné, a tak se spájejí do družstev, kde společné vlastní komunitní zpracovatelskou stanici a míchají svoje kávy do větších “lotů”, které pak snáž dokáží nabídnout exportérum nebo pražírnam, které hledají větší objem kávy se stejným chuťovým profilem.
Aktuálne má kooperativa 3414 členů v třinásti různých komunitách v okolí pěti rozličných měst a působí pod názvem Cooperativa de Caficultores del Occidente de Antioquia (COOPENOCC). Naše káva je směsí dvou tradičních odrůd caturra a castillo, které jsou obě zpracovány promytou metodou.

Od  11.55

Country: Brazil
Area: Minas Gerais, Sul de Minas
Processing station: Rancho Grande
Altitude: 900 m.a.s.l.
Varietal: Acaia
Procesing: suché

Taste: Dried fruit, dates, cocoa nibs, apple acidity

Farma Rancho Grande produkuje kávu od roku 1933, kdy pan Aneite Reis zdědil 5 hektarů půdy. Dnes vede farmu jeho vnuk José Carlos Reis a jeho syn Flávio – Fafa. Jejich zodpovědný přístup k pěstování a zpracování kávy spolu s otevřeností pro změny přináší úžasné výsledky. Investují do vybavenosti a tvrdě pracují na kvalitě kávy produkované pro “speciality coffee” trh.
Neustále zkouší nové techniky při zpracování, například boxy pro statické sušení, které zpomalují fermentaci.
V Rancho Grande se dobře starají o svou kávu, životní prostředí i zaměstance, z nichž někteří na farmách žijí, je jim poskytováno jídlo a elektřina. Kromě pěstování kávy je farma známá i pro svou produkci mléka a hovězího masa.
Odrůda Acaia plodí velké červené třešně a je vybraným kultivarem Mundo Novo, kterému se v Brazílii velmi dobře daří. Mundo Novo je přírodní hybrid mezi Typicou a Bourbonem, který byl objeven v Brazílii ve 40.letech 20.století.

Od  16.38

Country: Colombia
Region: Ciudad Bolivara, Antioquia
Processing station: La Colombia
Altitude: 1400 -2050 m.a.s.l.
Varietal: Maragogype
Processing: natural

Taste: Mango, Passion fruit, Nutmeg, full body

Cafe Lumbus, pod který spadá i naše Finca La Colombia, vlastní v okolí města Ciudad Bolívar v Antioqui pět středně velkých až velkých farem.
Rodina Lumbus se soustředí především na produkování výběrové kávy se zaměřením na ekologický, sociální a ekonomický dopad na komunitu.
My jsme si pro vás vybrali naturálně zpracovanou odrůdu maragogype, která pochází z místa zvané Solidario. Jedná se o část farmy, která leží v nadmořské výšce 1300 metrů. Maragogype je náchylné na chladnější počasí a nemá rádo silný vítr, takže se mu v téhle poloze daří lépe jako ve výš položených částech farmy.
Vy se díky tomu můžete těšit na sladkou, chuťově v závěru typicky kořenistou až bylinnou kávu, s chutí tropického ovoce jako je mango, papája nebo liči.
V podobě filtrované kávy nezklame žádného příznivce “divočejších” chutí v šálku, ale zároveň je to volba číslo jeden pro milovníky progresivního espressa.

Od  12.26

Country: Colombia
Region: Antioquia
Processing station: Canas Gordas
Altitude: 1700 -2000 m.a.s.l.
Varietal: Castillo, Caturra
Processing: washed

Taste: Raspberry with chocolate, creamy body and very pleasant and intense acidity

English translation will be add soon.

Káva Canas Gordas je krásným příkladem běžného jevu ve světě výběrové kávy. Ve mnoha regionech jsou producenti tak malý, že zpracovávat a prodávat svou sklizeň samostatně je pro ně vlastně ekonomicky nevýhodné, a tak se spájejí do družstev, kde společné vlastní komunitní zpracovatelskou stanici a míchají svoje kávy do větších “lotů”, které pak snáž dokáží nabídnout exportérum nebo pražírnam, které hledají větší objem kávy se stejným chuťovým profilem.
Aktuálne má kooperativa 3414 členů v třinásti různých komunitách v okolí pěti rozličných měst a působí pod názvem Cooperativa de Caficultores del Occidente de Antioquia (COOPENOCC). Naše káva je směsí dvou tradičních odrůd caturra a castillo, které jsou obě zpracovány promytou metodou.

Od  9.20

Country: Brazil
Region: Minas Gerais, Sul de minas
Precessing station: Cafeina Group, Cocatrel Cooperative
Altitide: n/a
Varietal: Yellow Catuai and Mundo Novo
Procesing: natural

Taste: Hazelnut butter, sweet tabaco, low acidity

Od  11.55

Country: Brazil
Area: Minas Gerais, Sul de Minas
Processing station: Rancho Grande
Altitude: 900 m.a.s.l.
Varietal: Acaia
Procesing: suché

Taste: Dried fruit, dates, cocoa nibs, apple acidity

Farma Rancho Grande produkuje kávu od roku 1933, kdy pan Aneite Reis zdědil 5 hektarů půdy. Dnes vede farmu jeho vnuk José Carlos Reis a jeho syn Flávio – Fafa. Jejich zodpovědný přístup k pěstování a zpracování kávy spolu s otevřeností pro změny přináší úžasné výsledky. Investují do vybavenosti a tvrdě pracují na kvalitě kávy produkované pro “speciality coffee” trh.
Neustále zkouší nové techniky při zpracování, například boxy pro statické sušení, které zpomalují fermentaci.
V Rancho Grande se dobře starají o svou kávu, životní prostředí i zaměstance, z nichž někteří na farmách žijí, je jim poskytováno jídlo a elektřina. Kromě pěstování kávy je farma známá i pro svou produkci mléka a hovězího masa.
Odrůda Acaia plodí velké červené třešně a je vybraným kultivarem Mundo Novo, kterému se v Brazílii velmi dobře daří. Mundo Novo je přírodní hybrid mezi Typicou a Bourbonem, který byl objeven v Brazílii ve 40.letech 20.století.

 257.94

Ikona ve světě výběrové kávy!
I my jsme si ruční mlýnek Comandante zamilovali pro precizní zpracování, krásný, čistý vzhled i neuvěřitelně jednoduché a příjemné používání.
Věříme, že jej po nás budou používat i další generace.

Balení obsahuje – tělo mlýnku z nerez oceli lakované vybranou barvou, kličku zakončenou dubovým držátkem a dvě nádoby na namletou kávu z tvrzeného skla. 

Ruční mlýnek Comandante C40 je vyroben ručně a z kvalitních materiálů, které vám zajistí precizní a konzistentní mletí se širokou škálou hrubosti – od espressa až po french press.
Mlecí kameny jsou vyrobené z chemicky neutrální oceli, které neovlivňují chuť připravené kávy. Proti běžné oceli dají vyniknout i jemným a ovocným tónům. Oproti předchozí verzi jsou ještě vylepšeny. Mají vysokou tvrdost, odolnost vůči opotřebení a maximální ochranu vůči korozi.

 

Od  12.71

Country: Ethiopia
Region: Gedeo
Washing station: Chelbessa, Danche
Altitude: 1900-2200 m.a.s.l.
Varietal:
 1974-1975 JARC Selections & Local Landraces
Procesing: natural
Certification: Organic

Taste: Mango, peach, creamy body, aroma of meadow flowers

Káva pochází z oblasti Gedeb, nejjižnější části v regionu Gedeo.
Komunita Worka Chelbessa je za poslední desetiletí známá produkcí velmi kvalitní kávy.
Pro producenta Neguesse Debela proto byla jednou z prvních oblastí, kde chtěl investovat. V roce 2017 začal provozovat ve Worka Chelbessa první stanici a chvíli poté, v roce 2019 koupil další mycí stanici poblíž v  malé oblasti zvané Danche.
Obě dvě jeho stanice konzistentně produkují excelentní promyté i naturálně zpracované kávy. Jsou jedinečné v tom, že u nich najdete šťavnatě sladké a plné tělo i lehčí citrusové a květinové tóny, které jinak najdete spíše u lehčích a méně sladkých káv.

Od  11.54

Country: Ethiopia
Region: Gedeo
Washing station: Chelbessa, Danche
Altitude: 1900-2200 m.a.s.l.
Varietal:
 1974-1975 JARC Selections & Local Landraces
Procesing: natural
Certification: Organic

Taste: Mango, peach, creamy body, aroma of meadow flowers

Káva pochází z oblasti Gedeb, nejjižnější části v regionu Gedeo.
Komunita Worka Chelbessa je za poslední desetiletí známá produkcí velmi kvalitní kávy.
Pro producenta Neguesse Debela proto byla jednou z prvních oblastí, kde chtěl investovat. V roce 2017 začal provozovat ve Worka Chelbessa první stanici a chvíli poté, v roce 2019 koupil další mycí stanici poblíž v  malé oblasti zvané Danche.
Obě dvě jeho stanice konzistentně produkují excelentní promyté i naturálně zpracované kávy. Jsou jedinečné v tom, že u nich najdete šťavnatě sladké a plné tělo i lehčí citrusové a květinové tóny, které jinak najdete spíše u lehčích a méně sladkých káv.

Od  27.48

Country: Ethiopia
Region: Gedeo
Washing station: Chelbessa, Danche
Altitude: 1900-2200 m.a.s.l.
Varietal:
 1974-1975 JARC Selections & Local Landraces
Procesing: natural
Certification: Organic

Taste: Mango, peach, creamy body, aroma of meadow flowers

Káva pochází z oblasti Gedeb, nejjižnější části v regionu Gedeo.
Komunita Worka Chelbessa je za poslední desetiletí známá produkcí velmi kvalitní kávy.
Pro producenta Neguesse Debela proto byla jednou z prvních oblastí, kde chtěl investovat. V roce 2017 začal provozovat ve Worka Chelbessa první stanici a chvíli poté, v roce 2019 koupil další mycí stanici poblíž v  malé oblasti zvané Danche.
Obě dvě jeho stanice konzistentně produkují excelentní promyté i naturálně zpracované kávy. Jsou jedinečné v tom, že u nich najdete šťavnatě sladké a plné tělo i lehčí citrusové a květinové tóny, které jinak najdete spíše u lehčích a méně sladkých káv.

Od  30.27

Country: Ethiopia
Region: Gedeo
Washing station: Chelbessa, Danche
Altitude: 1900-2200 m.a.s.l.
Varietal:
 1974-1975 JARC Selections & Local Landraces
Procesing: natural
Certification: Organic

Taste: Mango, peach, creamy body, aroma of meadow flowers

Káva pochází z oblasti Gedeb, nejjižnější části v regionu Gedeo.
Komunita Worka Chelbessa je za poslední desetiletí známá produkcí velmi kvalitní kávy.
Pro producenta Neguesse Debela proto byla jednou z prvních oblastí, kde chtěl investovat. V roce 2017 začal provozovat ve Worka Chelbessa první stanici a chvíli poté, v roce 2019 koupil další mycí stanici poblíž v  malé oblasti zvané Danche.
Obě dvě jeho stanice konzistentně produkují excelentní promyté i naturálně zpracované kávy. Jsou jedinečné v tom, že u nich najdete šťavnatě sladké a plné tělo i lehčí citrusové a květinové tóny, které jinak najdete spíše u lehčích a méně sladkých káv.

Od  4.66

Country: Ethiopia
Region: Gedeo
Washing station: Chelbessa, Danche
Altitude: 1900-2200 m.a.s.l.
Varietal:
 1974-1975 JARC Selections & Local Landraces
Procesing: natural
Certification: Organic

Taste: Mango, peach, creamy body, aroma of meadow flowers

Káva pochází z oblasti Gedeb, nejjižnější části v regionu Gedeo.
Komunita Worka Chelbessa je za poslední desetiletí známá produkcí velmi kvalitní kávy.
Pro producenta Neguesse Debela proto byla jednou z prvních oblastí, kde chtěl investovat. V roce 2017 začal provozovat ve Worka Chelbessa první stanici a chvíli poté, v roce 2019 koupil další mycí stanici poblíž v  malé oblasti zvané Danche.
Obě dvě jeho stanice konzistentně produkují excelentní promyté i naturálně zpracované kávy. Jsou jedinečné v tom, že u nich najdete šťavnatě sladké a plné tělo i lehčí citrusové a květinové tóny, které jinak najdete spíše u lehčích a méně sladkých káv.

Share your coffee story with us. #fatherscoffee